Våra utbildningar

Grundkurs i livsmedelshygien

Grundkurs i livsmedelshygien följer Livsmedelsverket och SAMS kursplan och är anpassad till Livsmedelsverkets förslag till basutbildning i livsmedelshygien.

Öppen utbildning kostar 2500 kr + moms per kursdeltagare. I priset ingår kursmaterial, lunch, för- och eftermiddagsfika. Efter avklarad examination erhålls intyg för genomförd kurs.

Uppdaterings-/motivationskurs

Uppdaterings-/motivationskurs i livsmedelshygien är för dig som tidigare gått en grundkurs men som behöver påminnas och uppdateras i dina kunskaper. Eller för dig som behöver lite inspiration och motivation i ditt arbete med egenkontroll.

Öppen utbildning kostar 1100 kr + moms per kursdeltagare. I priset ingår kursmaterial och eftermiddagsfika.

Anpassad kurs i livsmedelshygien

Hålls med fördel på plats i den egna verksamheten eftersom det då går att titta på hur man arbetar rent praktiskt med varje rutin. Endast verksamhetens personal deltar i kursen och alla har möjlighet att bolla just sina funderingar. Utbildningens omfattning bestäms utifrån verksamhetens behov.

Kostnad exempel: Halvdag från 5900 kr eller heldag från 9500 kr. Begär offert.

Personalmöten

Personalmöten - Ett alternativ om ni vill uppdatera er personal på ett effektivt sätt är att beställa en kortare anpassad föreläsning på plats hos er när ni har personalmöte. Denna föreläsning anpassas helt efter era önskemål. Ett uppskattat upplägg brukar vara en till två timmars information om lagar, regler, egenkontroll och genomgång av de kontroller som ni utför.
intyg-frame2

Kunskap är färskvara

Den vanligaste orsaken till matförgiftning är bristande kunskap i livsmedelshygien hos personalen som hanterar maten. Kunskap är alltså en förutsättning för att personalen ska kunna arbeta på ett säkert sätt och för att förstå innebörden i egenkontrollen.Kunskap är en färskvara. Uppdatering behövs för att repetera och inte glömma bort, det ger även möjlighet till att få del av nyheter på området och att fördjupa sig inom områden.


Hör av er till oss för mer information och anmälan!

Anmälan sker via telefon eller e-post och är bindande. Vid avbokning upp till tio dagar innan kursdatum debiteras ingen avgift, därefter debiteras en avgift om 500 kr.
Vi samarbetar med Krogarna.se

Lärarledda internetutbildningar. krogarnanas-logga

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/l/livsmede/www/wp-includes/functions.php on line 3786